Tiramisu ar dzērveņu Medalu

Sastāvdaļas

  • 100g cepumi “Savojardi”
  • 100ml Iļģuciema dzērveņu Medalus
  • 350g turku/grieķu jogurts
  • 75g+30g pūdercukurs
  • 100g dzērvenes
  • 2 olas
  • 3 ēd.k. kakao pulveris bez cukura

Pagatavošana

Olas iesit bļodā, pievieno 25g pūdercukura un uzputo, līdz tās kļūst gaišākas. Tad ūdens peldē uzkarsē, visu laiku maisot, līdz olas sabiezē.

Mazliet atdzesē un sajauc ar jogurtu. Pievieno kakao pulveri, 50g pūdercukura un visu samaisa.

Dzērvenes saspaida vai sablendē ar 30g pūdercukura.

Cepumus salauž 3-4 daļās – tas atkarīgs no glāzes diametra. Tad cepumu iemērc alū un kārto glāzes apakšā.

Pa virsu liek dzērvenes un pagatavoto krēmu.

Tad atkal cepumus, iemērktus alū, dzērvenes un krēmu. Uztaisa vēl vienu slāni.

Liek ledusskapī uz 2-3 stundām.