Vistu spārniņi Iļģuciema Porter kvasa marinādē

Kvalitatīvs kvass ne tikai lieliski veldzē slāpes un labi garšo, bet arī noder kā sastāvdaļa citu ēdienu pagatavošanā. Šoreiz marinēsim vistu spārniņus!

Sastāvdaļas

  • 1kg vistas spārniņi
  • 1 glāze Iļģuciema Portera kvasa
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1/4 gl sojas mērce
  • 2 ēd.k. medus
  • 1 tējk. Dižonas sinepes

Pagatavošana

Bļodā liek sinepes, medu, sojas mērci un sasmalcinātus ķiplokus, kārtīgi samaisa.

Šajā marinādē liek vistas spārniņus un pārlej ar kvasu.

Liek marinēties uz 2-3 stundām istabas temperatūrā vai arī ledusskapī uz 6 stundām.

Cep kā ierasts uz grila vai grila pannas līdz spārniņi ir gatavi.

Pasniedz ar mērci un Iļģuciema Porter kvasu.