Vistu spārniņi Iļģuciema Porter kvasa marinādē
Kvalitatīvs kvass ne tikai lieliski veldzē slāpes un labi garšo, bet arī noder kā sastāvdaļa citu ēdienu pagatavošanā. Šoreiz marinēsim vistu spārniņus!
Sastāvdaļas
- 1kg vistas spārniņi
- 1 glāze Iļģuciema Portera kvasa
- 3 ķiploka daiviņas
- 1/4 gl sojas mērce
- 2 ēd.k. medus
- 1 tējk. Dižonas sinepes
Pagatavošana
Bļodā liek sinepes, medu, sojas mērci un sasmalcinātus ķiplokus, kārtīgi samaisa.
Šajā marinādē liek vistas spārniņus un pārlej ar kvasu.
Liek marinēties uz 2-3 stundām istabas temperatūrā vai arī ledusskapī uz 6 stundām.
Cep kā ierasts uz grila vai grila pannas līdz spārniņi ir gatavi.
Pasniedz ar mērci un Iļģuciema Porter kvasu.